A tegnapi napon lejátszotta első felkészülési mérkőzését megyei I. osztályra készülő labdarúgó csapatunk a St. Mihály FC ellen. Kedden ugyan jelentős terhelést kaptak a bordányi játékosok, de ennek ellenére már mindenki várta, hogy pályára léphessen a szerdai találkozón. A Hódi Mihály által trenírozott gárdában az elmúlt szezonhoz képest hét új focista lépett pályára, így a kiérkező szurkolóknak volt lehetőségük ismerkedni az új arcokkal. A mérkőzést remekül kezdte a Foliaplast-Bordány SK, hiszen már a harmadik minutumban Szabó Zsolt fejesével vezetett a hazai “team”. A második találatra sem kellett sokat várni, a 15. percben Gajdacsi szerezte meg első bordányi találatát. A félidő további részében számos BSK lehetőség mellett szentmihályi helyzeteket is felírhattunk, de az eredmény a szünetig már nem változott. Az első félidő eseményeihez hozzátartozik, hogy Kozma cserét kért, egyenlőre nem tudni, hogy mennyire súlyos a sérülése. Félidőben kettőt cserélt a hazai együttes, a kapuba Lippai, míg Szabó helyére Bárány állt be. Gyorsan egyenlített a St. Mihály FC, két védekezési hibát kihasználva, Baján és Olajos találatával két perc alatt egyenlített a megye II-es alakulat, amelyben tehetséges ifi játékosok is pályára léptek. Ezt követően rendezte a sorokat a bordányi csapat és a félidő második felére több gólt szerezve magabiztosan hozta a mérkőzést. Bokányi nagyon szép szabadrúgást gólt lőtt, Németh R. és K. Tóth is betalált, majd a találkozó végén Gajdacsi duplázott. Összességében elmondható, hogy a kemény edzések, fáradság ellenére mindkét csapat próbált végig derekasan küzdeni, csapatunk esetében több biztató momentumot, támadást jegyezhettünk fel, természetesen számos javítani való feladat van a bajnoki rajtig. Pénteken újra edz az együttes, majd szombaton 11 órától, a szintén megye I-es újonc Kiskundorozsma vendége lesz a Foliaplast-Bordány SK.

A mérkőzés jegyzőkönyve:

Foliaplast-Bordány SK – St. Mihály FC 7-2 (2-0)

Bordányi Focipálya, 40 néző. Vezette: Fodor L.

Foliaplast-Bordány SK: Szűcs (Lippai 45.) – Gyuris, Szabó (Bárány 45.), Kozma (Belaidi 33.), Német J., Bokányi, Fodor, Tóth L., Németh R., K. Tóth, Gajdacsi. Vezetőedző: Hódi Mihály.

Gólszerzők: Szabó (3.), Gajdacsi (15., 80., 83.), Bokányi (55.), Németh R. (69.), K. Tóth (73.), illetve Baján (49.), Olajos (50.)

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!