A szerdai St. Mihály FC elleni edzőmérkőzést követően pénteken ismét jelentős terhelést kaptak a megyei I. osztályú bajnokságra készülő Foliaplast-Bordány SK játékosai. A felkészülés ezen szakaszában ez természetes is, sok játékost nem kell altatni egy-egy ilyen edzés után. Ilyen előzmények után került sor a szombati edzőmeccsre, a feleket külön nehezítette, hogy a 11 órás kezdésből adódóan igazi kánikulában játszhattak a megye egyes újoncok. Az eső félidőben a felkészülést még most kezdő, friss Dorozsma három góllal meglépett, ráadásul Szabó és Német J. sérülés miatt nem is tudott sokáig a pályán lenni. Egyébként sérültekből és hiányzókból volt bőven, hiszen nem tudott a csapattal tartani Retek, Nagy Torma, de továbbra is sérült például Veres G., Mészáros, Malatinszki, Kozma és Lippai is.

Ilyen előzmények ellenére rendezte a sorokat a második félidőre együttesünk. Gajdacsi és Németh R. találatával egy gólra felzárkóztunk, azonban döntetlent vagy a győzelmet már nem sikerült kiharcolni. Természetesen a fáradság mellett, vannak még hibák, de ezek kijavítására van még idő az augusztus 21-ei bajnoki rajtig. Kedden ismételten edzés vár a fiúkra, hogy aztán szerdán 18 órától, hazai környezetben következzen az újabb felkészülési találkozó, ezúttal az FK 1899 Szeged ellenében.

A mérkőzés jegyzőkönyve:

Kiskundorozsmai ESK – Foliaplast-Bordány SK 3-2 (3-0)

Foliaplast-Bordány SK: Szűcs – Gyuris (Bárány), Szabó (Kovács), Bokányi, Sólya, Fodor, Tóth L., Németh R., K. Tóth, Német J. (Belaidi), Gajdacsi. Edző: Sádt Tamás.

Gólszerző: Gajdacsi, Németh R.

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!