A mai napon – ahogy ígértük is – ismét jó hírekről tudunk beszámolni a Foliaplast-Bordány SK Megyei I. osztályú csapatának esetében. Hivatalosan már hat érkező játékosról számolhatunk be, akik között több rutinos, tapasztalt játékos mellett fiatal, tehetséges labdarúgók is Bordányba igazoltak. K. Tóth Gyula, Bokányi Balázs és Németh Róbert az NB III-ba feljutó Mórahalom VSE csapatától érkezik hozzánk, míg a kapus Szűcs Marcell Algyőről, Tóth Lukács Sándorfalváról és Nagy Torma Richard Jánoshalmáról teszi át a székhelyét együttesünkhöz. A mai edzés előtt írta alá átigazolási papírjait Gajdacsi Mátyás is, ő az Ásotthalom gárdájától érkezik a BSK-hoz. Folyamatban van Gyuris Péter “transzfere”, itt az új utánpótlás átigazolási szabály szerint először a Szeged 2011 csapatával kell megegyezni együttesünknek.
“Eredetileg 4-5 játékos érkezésével terveztünk, időközben azonban kiderült, hogy többen nem tudják vállalni az osztályváltással jelentkező plusz edzéseket, feladatokat vagy olyan munkalehetőséget kaptak, ami már nem összeegyeztethető a megye I-es szerepléssel. Ezért volt szükség még 2-3 játékos átigazolására, hogy a bajnokságnak megfelelő kerettel tudjunk nekivágni. Egy-két minimális változás még várható, de úgy gondoljuk érdemben már kialakult keretünk” – mondta el Kiss-Patik Péter, a Bordány Sportkör elnöke.
Hódi Mihály együttese heti három edzéssel készül a bajnoki rajtra, a homokháti csapat holnap játssza első edző meccsét a Bordányi Focipályán 18.00 órától a St. Mihály FC ellen. Szintén fontos információ a csapat házatájáról, hogy a vezetőedző munkáját az idei szezontól Sádt Tamás edzőként segíti, természetesen nincs kizárva, hogy a pályán is láthatjuk csapatkapitányunkat.
A szurkolók számára fontos információ, hogy hamarosan megvásárolható lesz a 2016/17-es szezonra érvényes Támogatói Bérlet, ennek részleteiről részletesen beszámolunk honlapukon, illetve facebook oldalunkon is.

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!