Viszonylag csendesen telt az átigazolási időszak felnőtt labdarúgó csapatunknál, hiszen mindössze egy érkezővel bővül a Foliaplast-Bordány SK kerete. Répási Adrián két és fél év után igazolt vissza együttesünkhöz az FK 1899 Szeged csapatától, ahol összesen 18 bajnoki és 2 kupa mérkőzésen lépett pályára helyi játékosunk. A távozók oldalán is egy név szerepel. Mint arról korábban beszámoltunk Takó Gergő tavasszal Gyálaréten fog játszani, sikeres időszakot kívánunk neki és köszönjük a nálunk töltött időszakot. Az átigazolási időszak kapcsán más változás nem történt megye I-es gárdánknál, így gyakorlatilag az őszi kerettel vág neki a tavaszi küzdelmeknek Hódi Mihály legénysége.

Megyei III. osztályú felnőtt gárdánknál érkezők oldalán nem szerepel név, a távozóknál is egy játékosé, Bite Roland tavasszal már a Szatymaz SE színeiben fog focizni. További sok sikert kívánunk neki, köszönjük a nálunk töltött időszakot!

A legtöbb érkező U19-es csapatunknál volt, Puskás István együttese összesen hét fővel bővült a télen. Az egyesület egyik legfontosabb feladata az utánpótlás korosztályok megerősítése, hiszen csak megfelelő létszám esetén tudunk komolyabb szakmai munkát elvégezni az ifi korosztályban. A Mórahalom VSE-től három játékos érkezett, Karácsonyi Máté (2001-es), Pajkó Gábor (2000-es) és Sója Patrik (2002-es). Az Ásotthalmi TE utánpótlásából Tóth Bence (2000-es) és Lele Gábor (2000-es) teszi át a székhelyét Bordányba. A Deszk SC-től Békési Patrik (2000-es) igazolt hozzánk. Rekecki Lajos (1998-as) most kezdi a futballt, az ő nemzetközi igazolása folyamatban van. Az érkezőkkel egy több, mint húsz fős keret alakult ki, a tavaszi szezonban az eredményekben történő előrelépés mellett az lesz a legfontosabb, hogy egy jó, összetartó közösség alakuljon ki. Az igazolásoknál kiemelt figyelmet fordítottunk arra, hogy többségébe fiatalabb játékosok érkezzenek, hogy legalább két évig tudjanak az U19-ben játszani a fiúk.

Női gárdánknál télen összesen négy új igazolással bővült a csapat. Vér Zsófi (2003-as) és Vér Fanni (2003-as) bordányi játékosként, most kezd komolyabb szinten foglalkozni a sportággal, Nagy Vivien (1999-es) a Mórahalom TSE-től, míg testvére Nagy Alexandra (2001-es) a St. Mihály FC-től érkezett Bordányba.

Minden régi és új játékosunknak jó felkészülést kívánunk és természetesen sikeres tavaszi folytatást!

Hajrá Bordány! Hajrá BSK!!!

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!