A megyei első osztályú labdarúgó-bajnokság harmadik fordulójának rangadóját Algyőn játszották, ahol a Foliaplast-Bordány vendégeskedett.

Algyő–Foliaplast-Bordány 0–3 (0–1)
Algyő, 150 néző. Vezette: Mihálik Pál – közepesen (Belanka, Láza).
Algyő: Tombácz 5 – Pénzváltó 5, Csányi 5, Kalapács 5, Daróczi 5, Takács 5, Bella 5, Kovács M. 4 (Lovas 4), Gyurkovics 4 (Farkas –), Lajkó 4, Táncos 4. Edző: Takács Zoltán.
Foliaplast-Bordány: Szűcs M. 8 – Zvekanov 8, Fodor B. 8, Gajdacsi 9 (Szabados –), Dürgő 8 (Kothencz L. –), K. Tóth 8 (Kozma –), Culafics 8, Kis L. 8, Bárkányi 8 (Takó – ), Retek 8, Nagy Torma 8. Edző: Hódi Mihály.
Gólszerzők: Gajdacsi (26. – 11-esből, 69.), Pénzváltó (60., öngól).
Takács Zoltán: – Három és fél hét alatt ez volt a hatodik tétmérkőzésünk. Mindössze tizennégy mezőnyjátékos állt a rendelkezésemre, akik végigjátszották ezt a nehéz sorozatot, így nem csoda, hogy a fáradtság legyőzött bennünket.
Hódi Mihály: – Sokat dolgoztunk, megemelem a kalapom az összes játékos előtt

A vendégek kihasználták, hogy a hazaiak hét közben is rendre (kupa)meccseket játszanak, így fáradtabbak voltak, emellett pedig a futball is jól ment a Bordánynak. A gólok sorát a harmadik mérkőzésén már hat gólnál járó, ezúttal is duplázó Gajdacsi Mátyás kezdte és zárta, közben pedig az algyői Pénzváltó Bence vétett szerencsétlen öngólt a 60. percben.

(forrás: delmagyar.hu)

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!