A Bordány Sportkör tagjai, ezúttal a futással foglalkozók újabb rendezvény, program szervezésébe kezdtek az idei évben is. A lelkes csapat a tavalyi év sikerére alapozva ismét egy félmaraton előkészítésébe vágott bele, melyet 2015. április 25-én, szombaton rendeznek meg a Homokhátság szíveként is nevezett Bordányban. A rendezvény célja elsősorban az egészséges életmód népszerűsítése, futás örömeinek megismertetése és természetesen versenylehetőség biztosítása, hogy bárki kipróbálhassa magát.

A bordányi Deák térről induló futóversenyen 10,5 km és 21 km-es távon is rajthoz állhatnak a Bordány és Üllés közötti kerékpárúton rendezendő futáson. Regisztrálni a www.bordanysk.hu weboldalon és a Bordány Sportkör facebook oldalán is lehet április 15-ig, nevezni csak előzetesen lehet a 10,5 km-es és a 21 km-es távra is, előbbinél március 15-ig 2000 Ft (március 16-április 15 között 3000 Ft), míg az utóbbinál 3000 Ft (március 16-április 15 között 4500 Ft) az előzetes nevezési díj. A nevezési díj tartalmaz pólót, rajtcsomagot (útvonaltérkép, fél liter ásványvíz, müzli szelet), útvonal biztosítást, verseny közbeni frissítést, egészségügyi biztosítást és befutó érmet is.

Mindkét kategória első három helyezett női és férfi indulója serleget és oklevelet kap, továbbá minden befutó a célban frissítőt kap, azaz ásványvizet, édességet és gyümölcsöt. Szintidő nincs, mindenkit megvárnak a célba érkezéssel. További információ kérhető a nevezéssel kapcsolatosan a +36306765910-es mobilszámon, vagy a bordanysportkor@gmail.com mail címen. Futásra fel!

II. Homokhát Félmaraton – versenykiírás

homokhát_félmaraton_rajtlista_0224

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!