Nyáron több átalakuláson ment keresztül a Bordány SK U19-es csapata. Három-négy játékos váratlanul befejezte a játékot, távozott a csapat edzője is, így nem túl jó előjelekkel kezdte meg a felkészülést az ifi csapat. Az együttes edzői feladataira Reguli Máté, a felnőtt csapat kapusa kapott megbízást, aki edzőként az első feladatát látja el. Összességében elmondható, hogy fiataljaink a vártnál jobban szerepeltek, külön öröm, hogy az elmúlt évekhez képest sokat javult az edzéseken való részvétel, illetve két-három mérkőzés kivételével 13-15 fős létszámmal tudod kiállni utánpótlás csapatunk. Ősszel összesen a lejátszott 14 mérkőzésből 4 győzelmet 3 döntetlent sikerült elérni, hét alkalommal kellett vesztesen elhagyni a pályát játékosainknak.  Ez a teljesítmény a középmezőnyhöz volt elegendő, 11. helyen telel a gárda, azt azonban fontos elmondani, hogy három pont választja el Répásiékat a 7. helytől. Ősszel összesen 25 játékos kapott szerepet, ebből is látszik, hogy egyre többen kapcsolódnak be a BSK munkájába. 35 rúgott gól szerepel a Bordány SK neve mellett, amelyből Zádori Dominik 12-t, Bitó Mátyás 5-t, Sólya Gábor és Bálint Máté 4-4-t, Répási Adrián 3-at, Szabó István és Peták Edvin 2-2-t , Szabó Zsolt és Dani Bence 1-1-t szerzett, valamint egy öngól is szerepel a találatok között.

Piros lapot nem gyűjtöttek be srácaink, a sárga lapokból Répási Adrián 6-t, Zádori Dominik 4-t, Szabó István 3-t, Bitó Mátyás és Lakatos Simon 2-t, míg Szabó Dávid és Juhász Áron 1-1-t gyűjtött be.

A kiegyensúlyozott szereplés tehát örömteli, a győzelmek sorából kiemelkedik a Balástya elleni 3-1, de meg kell említeni azt is, hogy a Zsombó és a Szt. Mihály FC elleni hat pont nagyon hiányozhat majd a tavaszi végelszámolásnál.

Összegezve jár a gratuláció a csapatnak, folytatás tavasszal!!!

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!