Augusztus elsejével véget ért az átigazolási szezon a Bordány SK labdarúgó csapata számára is. Ahogy az előzetesen várható volt minimális játékosmozgás volt felnőtt csapatainknál. Négyen távoztak a nyári átigazolás során, hárman pedig érkeztek a csapathoz. Retek Flórián a továbbiakban nem számíthat Fodor Balázsra, aki Ásotthalomra igazolt, Lippai Péter a szomszédvárban próbál szerencsét, ő az Üllés csapatához igazolt. Az elmúlt évben kevés játék lehetőséghez jutó kapus Egle Ernő visszaigazolt a Tolna megyei Tengelici SE csapatához, Gofjár Csaba pedig a Kiskundorozsmai ESK gárdájában már az első fordulóban Bordányba látogathat.

Az érkezők oldalán három név szerepel. Kormányos Csaba Forráskútról érkezett a BSK-hoz. A ballábas játékos a középpályán és a támadó alakzatban is hasznos tagja lehet a csapatnak. Tanács Gábor Zákányszékről érkezett, ő a védelemben bizonyíthat majd, míg Bárány András a Makó FC utánpótlás együttesétől igazolt át és a belső középpályán segítheti a Bordány Sportkört.

A bajnoki mérkőzések sorát augusztus 16-án kezdi csapatunk, hazai pályán a Kiskundorozsma ellen. A célkitűzés az idei évben is az, hogy az élmezőnyben végezzen a Bordány, valamint folytatódjon az ifjúsági csapatból a tehetséges játékosok beépítése a felnőtt gárdába.

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!