A Bordány Sportkör elnöksége ismét egy országos, hagyományteremtő program szervezésébe kezdett. Egy hónap múlva, augusztus 8-án, pénteken este rendezik meg Magyarországon először a Sportlétesítmények Éjszakája elnevezésű rendezvényt melynek elsődleges célja, hogy felhívja a figyelmet a rendszeres sportolásra, az egészséges életmód fontosságára és ez mellett a szervezők reményei szerint egy remek nyár esti, közösségi programmá is válik az esemény.

A civil kezdeményezéssel meghirdetett programra az ország bármely pontjáról várják a jelentkezéseket, hiszen a cél az, hogy ezen az estén Magyarország legtöbb pontján sportoljanak, mozogjanak a fiatalok és idősebbek egyaránt. Várják a kistelepülések és nagyvárosok sportlétesítményeinek jelentkezését, legyen szó egy focipályáról, ahol éjszakára kispályás labdarúgó kupát szerveznek, egy sportcsarnokról, ahol egész este kosárlabdáznak, tollaslabdáznak, vagy egy uszodáról, ahol éjszakai úszásra várják a sportolni vágyókat.

A program hivatalos facebook oldala már elindult (facebook.com/sportejszaka), itt elérhetőek a programmal és a jelentkezéssel kapcsolatos legfontosabb információk, de az üzenetben eljuttatott kérdésekre vagy javaslatokra is szívesen válaszolnak az esemény szervezői. Természetesen aki támogatni vagy népszerűsíteni szeretné a programot, akkor ezt is megteheti szintén a közösségi oldalon keresztül!

Augusztus 8-án tehát Sportlétesítmények Éjszakája! Sport, mindig!

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!