A női szakág küzdelmeivel kezdődött meg az Új év-Szkitasport-kupa kispályás labdarúgótorna: a négy kategória első győztese a Bordány SK lett.

A női szakág tornájára összesen hét csapat nevezett. A három fős csoportból a Balástya és az Alsónémedi, míg a négyesből a Bordány és a Csanytelek került az elődöntőbe, majd itt a Bordány az Alsónémedit verte 3–2-re, a Balástya a Csanyteleket 1–0-ra, a fináléban a Bordány 2–0-ra a Balástyát, a harmadik helyet pedig az Alsónémedi szerezte meg.

A torna folytatásában ezen a hétvégén következnek a +45-ös korcsoport küzdelmei szombaton 9 órától a csoportmérkőzésekkel, vasárnap 12.30-tól az elődöntőkkel és a helyosztókkal, míg vasárnap 8 órától a nyílt kategória csapatai kezdik meg a küzdelmeket.

És még január 20-ra és 21-re is marad izgalom, hiszen a +35-ösök csoportmeccsei és helyosztói, valamint a nyílt korcsoport helyosztói zárják a torna eseményeit.

Új Év-Szkitasport-kupa 2024, nők, végeredmény: 1. Bordány SK, 2. Balástya, 3. Alsónémedi SE, 4. Csanytelek.

Különdíjasok, a legjobb kapus: Gulyás Kira (Balástya), a legjobb játékos: Juhos Judit (Alsónémedi), gólkirály: Bakacsi Nikolett (Bordány).

A győztes csapat névsora: Rövid Letícia (kapus), Vér Zsófi, Vér Fanni, Bakacsi Nikolett, Mocsári Nikolett, Illés Réka, Szikszer Rózsa, vezetőedző: Rácz Tamás.

Forrás: delmagyar.hu

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!