A Bordány Sportkör tagjai a minden év áprilisában megrendezendő Homokhát Félmaraton sikereire alapozva, ezúttal érdekesnek ígérkező, éjszakai futóverseny szervezésébe kezdtek. A lelkes bordányi futócsapat 2017. augusztus 19-én, szombaton rendezi meg a Homokhátság szíveként is nevezett Bordányban, az I. Homokhát Éjszakai Félmaratont. A rendezvény célja elsősorban az egészséges életmód népszerűsítése, futás örömeinek megismertetése és természetesen versenylehetőség biztosítása, hogy bárki kipróbálhassa magát. „Nagyon optimista vagyok a programmal kapcsolatban, hiszen innovatív, újszerű kezdeményezésről van szó, reméljük, hogy ez a nyáresti program sok-sok futót megmozgat majd. Minden eddig jól működő dolgot beépítettünk a rendezvény előkészítése során és számos újdonsággal is készülünk augusztusra. Tavasszal jól vizsgázott és nagyon sok pozitív visszajelzést kaptunk a  chipes időméréssel kapcsolatban is, így ez most sem hiányozhat a versenyről.” – mondta el Kiss-Patik Péter, a Bordány Sportkör elnöke. Az ezúttal a bordányi Park térről induló futóversenyen 10,5 km és 21 km-es távon is rajthoz állhatnak a versenyzők, akik a település belterületén, a kivilágított utcákon mérettethetik meg magukat. Regisztrálni a www.bordanysk.hu weboldalon lehet a mai naptól, az előnevezéseket egészen augusztus 9-ig várják a szervezők. Futásra fel!

A nevezési díjak a következőképpen alakulnak a két távon:

10,5 km-es táv

2017. június 30-ig: 3.000 Ft

2017. július 14-ig: 4.000 Ft

2017. augusztus 9-ig: 4.500 Ft

Verseny napján, a helyszínen: 6.000 Ft

21 km-es táv

2017. június 30-ig: 4.000 Ft

2017. július 14-ig: 5.000 Ft

2017. augusztus 9-ig: 6.000 Ft

Verseny napján, a helyszínen: 7.500 Ft

A nevezési díj tartalmaz pólót, rajtcsomagot (útvonaltérkép, fél liter ásványvíz, müzli szelet), útvonal biztosítást, verseny közbeni frissítést, egészségügyi biztosítást, időmérő chippel ellátott rajtszámot és befutó érmet is.

Minden kategória első három helyezett női és férfi indulója serleget és oklevelet kap, továbbá minden befutó a célban frissítőt kap, azaz ásványvizet, édességet és gyümölcsöt. Szintidő nincs, mindenkit megvárnak a célba érkezéssel. További információ kérhető a nevezéssel kapcsolatosan a +36306765910-es mobilszámon, vagy a homokhatfelmaraton@gmail.com elektronikus levél címen. Futásra fel!

I. Homokhát Éjszakai Félmaraton – versenykiírás

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!