Immáron negyedik alkalommal kezdik az évet utánpótlás focitornákkal Bordányban. A Start 2017 Kupa névre elkeresztelt eseményen összesen hat korosztályban mérik majd össze erejüket az ifjú labdarúgók a Bordányi Sportcsarnokban. 2017. január 7-én az U9-es, január 14-én az U11-es, február 4-én az U13-as, február 11-én az U10-es, február 18-án az U19-es korosztály csapatai, míg február 25-én a felnőtt női csapatok versengenek a kupáért. A mérkőzések minden nap reggel 9-kor, a megnyitót követően veszik kezdetüket, a mérkőzések 2×10 percig tartanak, a csoportmérkőzéseket követően jönnek majd a helyosztók. A torna győztesét serleggel, míg a dobogósokat éremmel díjazzák, természetesen minden csapat oklevelet is átvehet a tornán való részvételéért.

Nagy öröm, hogy évről-évre több korosztályban és bővülő létszámmal tudjuk megrendezni a bordányi Start Kupát. Szerencsére az eddigi tapasztalatok és visszajelzések alapján szívesen jönnek a csapatok az általunk szervezett tornára, az idei évben volt olyan meghirdetett korosztály, ahol egy nap alatt meglett mind a nyolc nevező. Eddig négy korosztály névsora ismert, a mai napon még két kiírást teszünk közzé, így február közepén egy U19-es tornát, míg február 25-én egy női foci kupát is szervezünk. Az idei évben is mindent megteszünk azért, hogy egy jó tornát sikerüljön lebonyolítani” – mondta el Kiss-Patik Péter, a Bordány Sportkör elnöke.

Korosztályonként a következő egyesületek neveztek a bordányi évindító teremtornára:

U9: FK Vinogradar Hajdukovo (SRB), Szőregi RSE, UFC Kecskemét „B”, Szeged 2011, Zsombó SE, Szilády RFC 2008, Szilády RFC 2009, Foliaplast-Bordány SK.

U11: OMTK-ULE Orosháza, Kiskőrös, Rendőr TE, Félegyházi Térségi Sportiskola, FK Vinogradar Hajdukovo (SRB), Szilády RFC, Foliaplast-Bordány SK „Piros”, Foliaplast-Bordány SK „Fehér”.

U13: FK Horgos 1911 (SRB), Móravárosi Kinizsi, FK Vinogradar Hajdukovo (SRB), DAFC-RTE, Szegvár, AFK Ada (SRB), KSE Balástya, Foliaplast-Bordány SK.

U10: Rendőr TE, AFK Ada (SRB), Hódmezővásárhelyi FC, Szőregi RSE, KSE Balástya, Kiskőrös, Szilády RFC, Foliaplast-Bordány SK.

A szombatonként tartandó focitornákra reggel 9-től sok szeretettel vár minden érdeklődőt, szurkolót a Bordány Sportkör!

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!