Nagy melegben kezdődött a tegnapi felkészülési mérkőzés tegnap Bordányban, ahol csapatunk ellenfele ezúttal a megye I-es FK 1899 Szeged együttese volt. A két gárda a találkozó elején nem esett egymásnak, mindkét klub focistái igyekeztek betartani mesterük utasításait, így nagyobb helyzet a félidő hajrájáig nem alakult ki egyik kapu előtt sem. Ezt követően viszont potyogtak a gólok, hiszen előbb Bokányi szabadrúgásból tekert a kapuba, majd Tóth Lukács értékesítette helyzetét. A két gólos vezetés után, a vendégek rutinos támadója Dóra János is betalált, a lefújás előtt pedig még a csereként beálló Gajdacsi is beköszönt a szegedi portásnak, így 3-1-el vonultak félidőre a felek.

A második félidőben szinte teljes mértékben áttevődött a játék a vendégek térfelére, a BSK játékosai több szép helyzetet is kidolgoztak. A gólok sem maradtak el ebben a 45 percben sem, Németh Róbert 11-esből szerzett gólt, Gajdacsi kétszer is megrezgette a hálót és a befejezés előtti percekben Német József is szép akció végén mattolta az FK védelmét.

A mérkőzésről összességében elmondható, hogy remekül szolgálta a felkészülést, hiszen erős ellenfél ellen, helyenként jól játszva sikerült nyerni. Az eredményből azonban nagy következtetéseket nem szabad levonni, hiszen mindkét gárda még csak a felkészülés első szakaszában tart, ilyenkor a hangsúly még elsősorban a fizikai felkészítésen van. Az azonban látható, hogy az új játékosokkal kiegészülve egy remek kis társaság, közösség van kibontakozóban, ami az egyik legfontosabb dolog. Szombaton jön az újabb edzőmeccs, idegenben a megye I. dobogójáról éppen csak lecsúszó Csongrád TSE vendégei leszünk.

Hajrá Bordány! Hajrá BSK!

A mérkőzés jegyzőkönyve:

Foliaplast-Bordány SK – FK 1899 Szeged 7-1 (3-1)

Bordányi Focipálya, 50 néző. Vezette: Fodor L.

Foliaplast-Bordány SK: Szűcs – Malatinszki (Gyuris), Bokányi (Mészáros), Retek, Német J., Tóth L. (Belaidi), Fodor, Kovács (Bárány), K. Tóth, Németh R. (Kovács), Szabó (Gajdacsi). Vezetőedző: Hódi Mihály.

Gólszerzők: Gajdacsi (3), Bokányi, Tóth L., Németh R., Német J. illetve Dóra J.

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!