Immáron harmadik alkalommal kezdik az évet utánpótlás focitornákkal Bordányban. Az ezúttal START 2016 Kupa névre elkeresztelt eseményen három korosztályban mérik majd össze erejüket az ifjú labdarúgók a Bordányi Sportcsarnokban. 2016. január 9-én az U10-es, január 10-én a 2004/05-ben születettek, míg január 16-án az U9-es garnitúra egyesületei csapnak össze. A mérkőzések minden nap reggel 9-kor, a megnyitót követően veszik kezdetüket, a mérkőzések 2×10 percig tartanak, a csoportmérkőzéseket követően jönnek majd a helyosztók. A torna győztesét serleggel, míg a dobogósokat éremmel díjazzák, természetesen minden csapat oklevelet is átvehet a tornán való részvételéért.

Minden korosztályban jól felkészült, erős csapatok neveztek a labdarúgó tornára, így biztos sok kiélezett, színvonalas meccsre van kilátás” – mondta el Retek Flórián, a Bordány SK utánpótlás edzője, aki egyben a torna főszervezője is.

Korosztályonként a következő egyesületek neveztek a bordányi évindító teremtornára:

U10: SZEOL SC, FK Horgos 1911, SZEAC, Szeged 2011, OMTK-ULE Orosháza, Rendőr TE, Hódmezővásárhelyi FC, Bordány SK.

2004/05: Rendőr TE 1, Rendőr TE 2, FK Horgos 1911, Móravárosi Kinizsi SK, Balástya KSK, SZEAC, FK Vinogradar Hajdukovo, Bordány SK.

U9: Rendőr TE, Algyő SK, Szeged 2011, Makó FC, FK Horgos 1911, SZEAC, Szilády RFC, Bordány SK.

Mindhárom nap, reggel 9-től sok szeretettel vár minden érdeklődőt, szurkolót a Bordány Sportkör!

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!