A tegnapi napon hivatalosan is munkába állt a Bordány SK megyei II. osztályú felnőtt együttesénél Hódi Mihály. A több mint 15 éves edzői múlttal rendelkező szakember Retek Flórián munkáját veszi át, aki a továbbiakban utánpótlás edzőként, illetve a felnőtt együttesnél természetesen játékosként segíti a BSK gárdáját. A váltásra azért volt szükség, mert az egyesület továbbra is szeretne kiemelt figyelmet fordítani az utánpótlás nevelésre, így az emelkedő játékos- és csapatlétszám miatt már korábban is a tervek között szerepelt ez a változtatási lehetőség. „Azt gondolom, hogy korrekt módon találtunk megfelelő megoldást erre az új helyzetre, hiszen az mégiscsak jó hír, hogy egyre több kis srác kezd el focizni a Bordány Sportkörnél. Flóri 2013. januárjától 78 bajnoki mérkőzésen, 6 magyar kupa meccsen dolgozott együtt a felnőtt társasággal és azt gondolom, hogy ez a 964 nap az elvégzett munkát tekintve is egy sikeres időszak volt! Természetesen ezt a munkát a tegnapi edzés előtt a játékosok és az egyesület nevében is megköszöntük, reméljük az eredmény lajstromot tartalmazó szerény ajándékunk mindig egy-egy fontos pillanatot felidéz majd edzőnknek az elmúlt több, mint két és fél évből. Visszatérve a megye II-es csapathoz. Az együtteshez egy olyan szakembert kerestünk aki felkészült, edzőként már rutinosnak számít és érkezésével új impulzusokat tud hozni a társaságnak. Én úgy gondolom, hogy Hódi Mihály egy ilyen tréner és bízok benne, hogy hosszútávon együtt tudunk majd dolgozni!” – mondta el Kiss-Patik Péter, a Bordány Sportkör elnöke.

Csapatunk új vezetőedzője pályafutása során többször is dolgozott már együtt Vágó Attilával. Az A licences végzettséggel rendelkező  szegedi születésű szakember első csapata edzőként a Sándorfalva együttese volt, majd dolgozott Tápén, Balástyán és Kisteleken is vezetőedzőként. Vágó Attila munkáját a női válogatottnál segítette két ízben is, legutóbb 2013. januárjától 2014. januárjáig vállalt szerepet a női nemzeti tizenegy felkészítésében. 2014. őszén másodedzőként segítette az NB II-es szigetszentmiklósi SZTK-Erima csapatát, majd 2015 tavaszán ismét Balástyán dolgozott.

Az első edzést – ahogy azt már korábban is említettük – le is vezényelte a csapatnak Hódi Mihály, aki szombaton a Móravárosi Kinizsi elleni idegenbeli mérkőzésen debütál a kispadon. Hajrá Bordány! Hajrá BSK!!!

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!