Második alkalommal rendezték meg a Homokhát Félmaratont Bordányban. A Bordány Sportkör szervezésében megvalósuló rendezvényre az idei évben összesen száz versenyző nevezett, így ismét várható volt, hogy 10,5 km-en és 21 km-en is komoly versengés lesz. Az előzetes létszám mellett, az időjárásra sem lehetett panasz, hiszen a futók végig verőfényes napsütésben tehették meg a távokat a Bordány és Üllés közötti kerékpárúton.

Női 10,5 km-en első helyen végzett Ozsváth Lili 51 perc 20 másodperces idővel, második lett Czifra Dóra 55 perc 52 másodperces eredménnyel, a dobogó harmadik fokára pedig Papp Andrea léphetett fel, aki 56 perc 34 másodperc alatt teljesítette a távot.

Férfi 10,5 km-es kategóriában Hajas Tibor szerezte meg az első helyet 41 perc 6 másodperces idejével, második helyen Becskei Dániel futott be 41 perc 23 másodperc alatt, míg a harmadik legjobb időt Malagurszki Adrián érte el, ő 42 perc 1 másodperc alatt abszolválta a versenyt.

Női 21 km-en a tavalyi második Tóth Csilla végzett az élen 1 óra 42 perc 39 másodperces teljesítménnyel, második lett Petrácsné Orovicz Marcsi 1 óra 52 perc 27 másodperccel, míg Dr. Mózes Dóra Nikoletta 1 óra 58 perc 18 másodperccel lett a harmadik.

Férfi 21 km-en Simon Péter ért célba elsőként, eredménye 1 óra 19 perc 25 másodperc lett. Második helyen végzett ebben a kategóriában Medovárszky Zoltán (1 óra 23 perc 23 másodperc), míg a harmadik helyet Tóth Gergő (1 óra 24 perc 6 másodperc) csípte meg.

A TELJES EREDMÉNYLISTA MEGTEKINTHETŐ ITT –>

befutók_végleges_eredménylista_2015

A szervezők ezúton is szeretnének gratulálni minden versenyzőnek a távok teljesítéséhez, hiszen ennek a családias versenynek az elsődleges célja a futás, a sportolás népszerűsítése továbbra is. Bízunk benne, hogy mindenki jól érezte magát, egyben reméljük 2016. április 23-án is sokan választják futóversenyük helyszínéül ismét Bordányt!

A viadalról természetesen a következő napokban több beszámolóval jelentkezünk majd, így érdemes lesz többször is ellátogatni a www.bordanysk.hu weboldalra, vagy a facebook.com/bordanysk közösségi site-ra.

 

 

 

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!