A Bordánny Sportkör U9-es (2006.01.01. után születettek) utánpótlás focicsapata idén nyáron egy 32 csapatos labdarúgó fesztiválon vesz részt Zánkán!  A 2015. július 12-14. között megrendezésre kerülő eseményre a mai napon adta le nevezését sportkörünk, így már biztos, hogy ebben a korosztályban a Balaton partján szerepelnek kis labdarúgóink.

A XV. Perskindol Zánka Kupán 5+1-es létszámmal, 40×20-as füves pályán rendezik a meccseket, egy-egy derbi 2×12 perc lesz. A torna az mellett, hogy jó erőfelmérő lesz játékosaiknak, a pihenésről és a kikapcsolódásról is szólni fog, hiszen Európa legnagyobb üdülőközpontjában bőven lesz lehetőség a szabadidős tevékenységekre is.

„Mindenképpen szeretnénk erősíteni azt, hogy utánpótlás játékosaink több helyszínen meg tudják mérettetni magukat, ezért is lesz jó alkalom ez a zánkai torna. Természetesen dolgozunk további lehetőségeken is, így napokon belül egy, augusztusi debreceni kupa részleteivel is megkeressük a szülőket” – mondta el Kiss-Patik Péter, sportkör elnök.

Retek Flórián együttesének nyári túrájáról természetesen részletesen beszámolunk majd útinapló formájában a www.bordanysk.hu weboldalon!

2 hozzászólás a(z) “U9-es focicsapatunk nyáron Zánkán vesz részt egy 32 csapatos tornán!” bejegyzéshez

  1. Pákai Zoltán szerint:

    Tisztelt Kiss-Patik Péter!

    A zánkai tornán szerepelt csapatunk az U9 korosztályban ( FC Ajka).A tornán sok szülővel egyetemben láttuk kis csapatukat,melyre legyenek büszkék,s lehetőség szerint biztosítsanak minél több szereplési lehetőséget a Nekik.Megérdemlik,ügyesek voltak!

    • Kiss-Patik Péter szerint:

      Köszönjük a visszajelzést! Igyekszünk minél több lehetőséget megadni a srácoknak! Sok sikert Önöknek is!

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!