Mint arról már korábban többször beszámoltunk a Bordány Sportkör tagjai ismét egy félmaraton szervezésébe fogtak, melyet 2015. április 25-én, szombaton rendeznek meg a Homokhátság szíveként is nevezett Bordányban. A rendezvény célja elsősorban az egészséges életmód népszerűsítése, futás örömeinek megismertetése és természetesen versenylehetőség biztosítása, hogy bárki kipróbálhassa magát. A nevezések folyamatosan érkeznek a versenyre, amelyre már közel nyolcvanan jelentkeztek. Az eddigi regisztrálók közül 35-en a 21 km-es távot, míg 43-en a 10,5 km-es hosszt célozták meg. Fontos hír, hogy már csak két napig – április 15-én, szerdán éjfélig – lehet nevezni a távokra, ezt követően már nincs lehetőség a regisztrációra, és helyszíni nevezés sem lesz az idei évben!

A bordányi Deák térről induló futóversenyen 10,5 km és 21 km-es távon is rajthoz állhatnak a Bordány és Üllés közötti kerékpárúton rendezendő futáson. Regisztrálni a www.bordanysk.hu weboldalon és a Bordány Sportkör facebook oldalán is lehet április 15-ig, nevezni csak előzetesen lehet a 10,5 km-es és a 21 km-es távra is, előbbinél 3000 Ft, míg az utóbbinál 4500 Ft a nevezési díj. Helyszíni nevezésre – közvetlenül a verseny előtt a helyszínen – az idei évben nem lesz mód, így a szervezők remélik, hogy a verseny lebonyolítása tervezhetőbben, még inkább az előzetesen nevező futók igényeinek megfelelően tud majd lezajlani. A nevezési díj tartalmaz pólót, rajtcsomagot (útvonaltérkép, fél liter ásványvíz, müzli szelet), útvonal biztosítást, verseny közbeni frissítést, egészségügyi biztosítást és befutó érmet is.

Mindkét kategória első három helyezett női és férfi indulója serleget és oklevelet kap, továbbá minden befutó a célban frissítőt kap, azaz ásványvizet, édességet és gyümölcsöt. Szintidő nincs, mindenkit megvárnak a célba érkezéssel. További információ kérhető a nevezéssel kapcsolatosan a +36306765910-es mobilszámon, vagy a bordanysportkor@gmail.com mail címen. Futásra fel!

homokhát_félmaraton_rajtlista_0413

II. Homokhát Félmaraton – versenykiírás

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!