Mint arról már korábban beszámoltunk a Bordány Sportkör tagjai ismét egy félmaraton szervezésébe fogtak, melyet 2015. április 25-én, szombaton rendeznek meg a Homokhátság szíveként is nevezett Bordányban. A rendezvény célja elsősorban az egészséges életmód népszerűsítése, futás örömeinek megismertetése és természetesen versenylehetőség biztosítása, hogy bárki kipróbálhassa magát. A nevezések folyamatosan érkeznek a versenyre, amelyre már eddig több, mint harmincan jelentkeztek. Az eddigi regisztrálók közül 18-an a 21 km-es távot, míg 14-en a 10,5 km-es hosszt célozták meg. Fontos hír, hogy kedvezményesen már csak négy napig lehet nevezni a távokra, ezt követően már magasabb összegért regisztrálhatnak a futni vágyók. 

A bordányi Deák térről induló futóversenyen 10,5 km és 21 km-es távon is rajthoz állhatnak a Bordány és Üllés közötti kerékpárúton rendezendő futáson. Regisztrálni a www.bordanysk.hu weboldalon és a Bordány Sportkör facebook oldalán is lehet április 15-ig, nevezni csak előzetesen lehet a 10,5 km-es és a 21 km-es távra is, előbbinél március 15-ig 2000 Ft (március 16-április 15 között 3000 Ft), míg az utóbbinál 3000 Ft (március 16-április 15 között 4500 Ft) az előzetes nevezési díj. Helyszíni nevezésre – közvetlenül a verseny előtt a helyszínen – az idei évben nem lesz mód, így a szervezők remélik, hogy a verseny lebonyolítása tervezhetőbben, még inkább az előzetesen nevező futók igényeinek megfelelően tud majd lezajlani. A nevezési díj tartalmaz pólót, rajtcsomagot (útvonaltérkép, fél liter ásványvíz, müzli szelet), útvonal biztosítást, verseny közbeni frissítést, egészségügyi biztosítást és befutó érmet is. 

Mindkét kategória első három helyezett női és férfi indulója serleget és oklevelet kap, továbbá minden befutó a célban frissítőt kap, azaz ásványvizet, édességet és gyümölcsöt. Szintidő nincs, mindenkit megvárnak a célba érkezéssel. További információ kérhető a nevezéssel kapcsolatosan a +36306765910-es mobilszámon, vagy a bordanysportkor@gmail.com mail címen. Futásra fel!

II. Homokhát Félmaraton – versenykiírás

homokhát_félmaraton_rajtlista_0323

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!