Az idei Bozsik tornákon ebben a félévben Mórahalmon vettünk részt! Az U-7-es (ovis) korosztály az U9-el (2006-2007) közösen 4 alkalommal fesztivál jellegű programokon vett részt, ahol a kettő kapus játékokon kívül egy-egy elleni játék, valamint különböző technikai feladatok végrehajtása szerepelt! Az első alkalomra Röszkén került sor 2014.09.19-én pénteken, majd ezt követte a hazai rendezésű bordányi fesztivál 2014.10.03-án,amit a visszajelzésekből ítélve úgy gondolom,hogy elég jól sikerült megszervezni! És itt szeretném is megragadni az alkalmat, hogy mindenkinek megköszönjem a munkáját aki valamilyen formában kivette a részét a szervezési feladatokból! A harmadik és negyedik rendezvény is Mórahalmon lett lebonyolítva 2014.10.10-én ill. 2014.10.22-én! Helyezėsek természetesen az elmúlt évekhez hasonlóan nincsenek a tornákon! Az őszi négy fesztiválon az alábbi játékosok vettek részt:
Ovi (U7): Makra Attila, Farkas Roland, Gábor Zsombor, Dudás Levente, Tari Attila, Masír Milán, Lázár Levente, Halászi Dávid, Baráti Krisztián valamint Szabó Zsolt!
U9: Rácz Milán, Nógrádi Gergő, Lévai Bence, Turcsik Bálint, Farkas Samu, Csuka Marcell, Sándor Márton, Bóta Emil Benjámin, Halászi Ádám, Balogh Márk, Gyuris Márk, Márk William Mitchell!
Minden gyermeknek szeretném megköszöni a fesztiválon való részvételét! Úgy érzem,hogy mindenki a legjobb tudása szerint teljesített és a jövőben is igyekszünk a helyesen vélt úton tovább haladni!
Hajrá Bordány!
Tisztelettel:
Retek Flórián

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!