A tavalyi évben megkezdett hagyományt folytatva az idén is megrendezte a BSK Sportbál rendezvényét a Bordány Sportkör. A Bordányi Sportcsarnokban megtartott eseményre még a 2013-as létszámhoz képest is többen váltottak belépőt, ez is bizonyítja azt, hogy a megkezdett sportszakmai munkát értékelik a bordányiak, fontos számukra a helyi sport támogatása. A programot Kiss-Patik Péter, a Bordány Sportkör elnöke nyitotta meg, aki köszöntő szavaiban hangsúlyozta, hogy az egyesület működése csak úgy lehet sikeres, ha a célokért összefognak a játékosok, edzők, támogatók és a szurkolók is. Úgy gondolja, hogy jelenleg ez az együttműködés a motorja a futókör, a kézisek és a focisták mindennapjainak. Kiemelte, hogy az Arany János utcai sportpálya felújítása fontos mérföldkő volt az egyesület életében, mind a 130 férőhelyes lelátó, a labdafogó hálók és a pályát övező korlátok új karaktert adtak a létesítménynek. A munka tovább folytatódik, 2015-ben új gyepet kap a pálya, amihez automata öntözőberendezést is kiépítenek.

A megnyitót követően kerültek átadásra az „Év Utánpótlás Sportolója” díjak, melyet minden évben az a 10-18 év között fiú és lány sportoló kap, aki az adott időszakban kiemelkedő edzésmunkájával, tehetségével és a sportág szeretetével kimagaslott társai közül. 2014-ben, a lányoknál Szűcs Zsófia, a női kézicsapatunk játékosa kapta az elismerést, aki mind az utánpótlás csapatban, mind pedig a felnőttek között remek teljesítményt nyújt. A pálya minden posztján bevethető játékos reméljük sokáig a BSK tagja marad, tehetsége, szorgalma alapján szép és hosszú pályafutás áll előtte. A fiú sportolók esetében Czékus Gábor, az U15-ös és az U19-es focicsapat kapusa részesült elismerésben. A még csak 14 éves játékos nagyon szereti a focit, hosszú évek után az egyik legígéretesebb kapusnak számít településünkön. Kedvenc játékosa Király Gábor, a magyar válogatott kapusa, azt gondoljuk, hogy egy ilyen játékos karrierrel fiatal labdarúgónk is kiegyezne.

A megnyitót követően közös produkciót mutattak be sportolóink, és fellépet RB, azaz Roli Bá is, akik a BSK himnuszát készítette el. A vacsorát követően a Ráadás Zenekar, Busa Szabi vezérletével húzta a talpalávalót hajnalig.

A BSK Sportbál 2014 tombola felajánlóinak is szeretné megköszönni a sportkör a segítséget, ők a következők voltak: Vadgesztenye Étterem, Nagyapáti Károlyné, Kádár-Németh Attila és felesége, Privát ABC – CBA, Rácz Gyula, Oszi és Dezső Bt., HB Texitele Kft., Margaréta Virágüzlet, Volford Tibor, Jupi, Nógrádi Jánosné, Nógrádi Zsolt és családja, Márta Renáta, Arany Vegyes, Top-Rongyos, Ker-Szolg. Bt., 100 Forintos Bolt, Szűcs Ferenc és családja, Sádt Tamás és családja, Márki család, Futókör, Mészárosné Gyuris Ibolya, Bálint László és családja, Dobó László és családja, Kiss Csaba és családja, Papdi Nóra, Ráadás Zenekar, Sádt Ede és családja, Gyuris Tibor, Szalai Antal és Peták Eszter. 

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!