Ugyan a határidő még csak a mai napon jár le, azonban egyesületünk már korábban benyújtotta licenc kérelmét a 2020/21-es megyei I. osztályú labdarúgó bajnokságra. Mint ismert az MLSZ 2015. decemberében hozott döntést arról, hogy NB III-as és megyei első osztályú férfi felnőtt bajnokságra a nevezés feltétele az április 10-ig feltöltendő licenc kérelem elkészítése.  Ebben be kell mutatni az a sportszervezet szakmai és pénzügyi tervét, bizonyítva azt, hogy előzetes feltételei adottak az élvonalban történő induláshoz.

„Furcsa érzés volt az idei évben elkészíteni ezt a dokumentációt. Egyrészt jó volt már a jövőbeli feladatainkkal foglalkozni, másrészt csakúgy mint a játékosoknak, edzőknek, szurkolóknak már nagyon hiányoznak az edzések, a mérkőzések ezért a folytatással kapcsolatos bizonytalanság is rányomta a bélyegét az anyag készítési fázisára. Egy biztos összeállítottuk és benyújtottuk a CSLSZ-nek licenc kérelmünket, amely reményeink szerint alkalmassá teszi klubunkat, arra, hogy jövőre is a legmagasabb megyei osztályban szerepelhessen! Mi ezen dolgozunk a következő hetekben is, hogy minden feltétel adott legyen ehhez és közben reménykedünk abban, hogy csapatainkkal még pályára léphetünk a 2019/20-as szezonban is” – mondta el Kiss-Patik Péter sportegyesületünk elnöke.

A szövetség a következő időszakban ellenőrzi a benyújtott dokumentumokat, ezt követően további információt, hiánypótlást kérhet április 25-ig, a versenybizottsági határozatok legkésőbb április 30-ig születnek meg.

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!