Ahogy tegnap ígértük folyamatosan bemutatjuk majd azokat a játékosokat, akik a bajnokság kezdetekor csatlakoztak a Foliaplast-Bordány SK együtteséhez. Most Balázs Emilen a sor, aki a Szegedi VSE-től érkezett hozzánk. Fiatal játékosunk hétről-hétre bebizonyította, hogy értékes és meghatározó tagja gárdánknak, akinek a tavaszi szezonban is fontos szerepet szán Dr. Tóth János vezetőedző. Az ősszel a szurkolók egyik kedvencévé váló játékos összesen tíz bajnoki meccsen lépett pályára eddig Bordányban, ezeken öt gólt szerzett. Most őt is arra kértük, hogy válaszoljon honlapunk kérdéseire, bízunk benne, hogy szurkolóink így még inkább megismerhetik Balázs Emilt. Akkor jöjjön a tíz kérdés és a tíz válasz!

1. Milyen terveid vannak a labdarúgásban?

- Mivel még fiatalnak számítok a labdarúgásban, így azt gondolom,hogy a jövőre nézve egy jó út lehet egy magasabb osztály eléréséhez.

2. Milyen poszton szeretsz játszani?

- Még kiskoromban belső védőként illetve jobb bekként kezdtem a focit Kecskeméten, majd mivel az akadémián fizikailag utolértek a többiek, így inkább megmaradtam jobb bekknek illetve jobb szélsőnek. A gyorsaságommal tudtam mindig kompenzálni ha egy nagyobb méretű játékossal találkoztam és talán ez a szélső poszt maradt meg kedvencnek. Most a mester inkább a belső középpályán lát szívesen, ami szintén tetszik és jól érzem magam ott is.

3. Mit tartasz erényednek?

- Mit már említettem a gyorsaságom az, ami erénynek számít, emellett a kis passzos játékokat is megoldom.

4. Kedvenc film?

- Kedvenc filmem igazából nagyon sok van, szeretem az akció filmeket és a vígjátékokat is. Legutóbbi film ami magával ragadott az a Végtelen útvesztő című film volt, ami inkább thriller, horror.

5. Kedvenc zene?

- Rengeteg fajta és stílusú zenét hallgatok, hangulatnak megfelelően. Leginkább trap, pop, rap stílusú zenét hallgatok.

6. Kedvenc ital?

- Szintén sokféle italt iszom, alkalomnak megfelelően ezt is. Meccsek előtt inkább izotóniás italokat fogyasztok. A reggeleket szeretem kávézással indítani, különböző ételekhez szívesebben iszom vizet, esetleg üdítőt.

7. Kedvenc étel?

- Majdnem hogy minden ételt szeretek, de leginkább a tészta ételeket kedvelem.

8. Kedvenc csapat?

- Gyerekkorom óta a Manchester United a kedvenc csapatom. Cristiano Ronaldo miatt kezdtem el nézni a meccseiket és aztán megszerettem az egész csapatot.

9. Kedvenc játékosod?

- Nagyon szeretem Sergio Ramost, kisgyermekkorom óta példaképként tekintek rá, hiszen azzal az elszántsággal ahogyan a pályán viselkedik és igazi vezéregyénisége a Real Madridnak, egy igazi példakép. Természetesen a másik játékos mint már beszéltem róla, az Cristiano Ronaldo. Az a rengeteg munka amit beletesz a fociba az elképesztő és már-már ember feletti.

10. Család?

- Kecskeméten születtem és ott is nevelkedtem az akadémián. Van egy húgom, aki még általános iskolába jár 5. osztályba. Édesanyám és édesapám is Kecskeméten lakik. Szegeden tanulok és szeretek hazajárni amikor csak tudok. Van egy barátnőm is, szerencsére vele sokat tudok találkozni,hiszen mindketten ugyanarra az egyetemre járunk, így van időnk egymásra.

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!