A Bordány Sportkör tagjai, ezúttal a futással foglalkozók újabb rendezvény, program szervezésébe kezdtek még a tavalyi év végén. A lelkes csapat egy félmaraton előkészítésébe vágott bele, melyet 2014. április 26-án, szombaton rendeznek meg a Homokhátság szíveként is nevezett Bordányban. A rendezvény célja elsősorban az egészséges életmód népszerűsítése, futás örömeinek megismertetése és természetesen versenylehetőség biztosítása, hogy bárki kipróbálhassa magát.

A bordányi Deák térről induló futóversenyen az ovisok 500 méteres, a kisiskolások 1000méteres, míg az idősebbek, edzettebbek 3,5 km, 10,5 km és 21 km-es távon is rajthoz állhatnak a Bordány és Üllés közötti kerékpárúton rendezendő futáson.Regisztrálni a www.bordany.hu weboldalon és a Homokhát Maraton facebook oldalán is lehet április 15-ig, nevezni előzetesen a 10,5 km-es és a 21 km-és távra lehet, előbbinél 1500 Ft, míg az utóbbinál 2500 Ft az előzetes nevezési díj. A nevezési díj tartalmaz pólót, rajtcsomagot (útvonaltérkép, félliter ásványvíz, Bordányi Napló márciusi száma, müzli szelet), útvonal biztosítást, verseny közbeni frissítést, orvosi szolgálatot és befutó érmet is.

Minden kategória első három helyezettje serleget és oklevelet kap, továbbá minden befutó a célban frissítőt kap, azaz ásványvizet,édességet és gyümölcsöt. Szintidő nincs, mindenkit megvárnak acélba érkezéssel. További információ kérhető a nevezéssel kapcsolatosan a +36306765910-es mobilszámon, vagy a homokhatmaraton@gmail.commail címen. Futásra fel!

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!