A bordányi női kézilabda csapat is megkezdte a 2017/18-as játékszezont. Idén a csapat összetételében némi változás történt. Az előző szezonban Sádt Anikó volt a csapat vezetője. Remek munkát végzett edzőként, de közös megbeszélések hatására idén úgy döntött, hogy belülről, a játéktérről segít, így nagyobb magabiztosságot adhat a játékosoknak. Így a gárda új edzője a korábbi kitűnő szélső játékos Kádár-Német Szonja lett. A kapusok felkészülését továbbra is Pördi Szabolcs végzi. Azonban nem ez az egyetlen változás a csapat összetételét tekintve.

Két új fiatal játékos is érkezett a keretbe. Szécsi Judit, aki 18 éves és az SZKKSE-től érkezett a csapatba. 10 éve aktív kézilabdázó, beálló illetve irányító poszton is bevethető. Valamint  Juhász Petra, aki 19 éves és 4 évvel ezelőtt már kézilabdázott  a bordányi csapatban és most újra kedvet kapott a játékra. A “régi veterán” játékosok közül míg Kékes-Szabó Anita áldott állapota miatt az idei szezonból visszamarad, addig a szintén családalapítás miatt korábban visszavonult rendkívül magabiztos kapus, Mucsi Ágnes tér vissza újra.

Így az idei szezon játékosai: Sádt Anikó, Gyuris Nóra, Peták Eszter, Bakacsi Nikolett, Szabó Alexandra, Szabó Elizabett, Dobó Réka, Farkas Viktória, Gáspár Jusztina, Szűcs Zsófia, Szécsi Judit, Juhász Petra, Ábrahám Melinda, Szücs Viktória, Mucsi Ágnes.

A csapat heti két edzéssel készül a bajnokságra, közben számos edzőmérkőzést is játszanak ezzel is elősegítve a lányok összeszokását. Amennyiben valaki kedvet érez csatlakozni hozzájuk, annak szívesen várjuk jelentkezését, hiszen a fiatal tehetségekre mindig szükség van, hosszú távok velük lehet tervezni ill. együttműködni.

Hajrá BSK! Hajrá Lányok!

Kékes-Szabó Anita

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!