Felnőtt csapatunkba három játékos érkezett a téli átigazolási szezonban. A bajnoki rajtig igyekszünk mindegyik labdarúgót bemutatni szurkolóinknak, hogy egy kicsit megismerjük őket. Elsőként Papdi Tamás válaszolt kérdéseinkre, aki a Mórahalom VSE csapatától érkezett a Bordány SK-hoz. Olvasd el Te is mit gondol új játékosunk az alábbi kérdésekről!

 

Milyen terveid vannak a labdarúgásban?

Elsősorban szeretnék egy nagyon jó tavaszi idényt a BSK-val, remélem, hogy a csapatot is tudom majd segíteni, és én is tudok fejlődni. Igazából nagyon nagy célom nincs, talán annyi, hogy egy középmezőnyben tanyázó megye I-es csapatnak alap embere legyek…

Milyen poszton szeretsz játszani?

Kedvenc posztom az irányító középpályás, de szeretem azt a szerepkört amit Totti játszott a AS Rómában, a csatárok mögött tulajdonképpen egy liberó pozíciót betöltve. A lényege, hogy a pálya bármelyik részét bejátszhatja korlátlan mozgástérrel, szabad kezet adva neki, de javarészt az előre játékot preferálom!

Mit tartasz erényednek?

Erényem közé tartozik talán az, hogy a meccs vége fele is vannak arany tartalékaim, és általában elő tudok húzni valami újat, meglepőt a cilinderből, mindezt persze úgy, hogy a földön maradok!:-) Leginkább az előkészítésekben szoktam jeleskedni, bízom benne, hogy többször is tudom bizonyítani nektek.

Kedvenc film?

Minden amiben Sylvester Stallone van a főszerepben, kivéve az Oscar című filmet! Persze van sok kedvenc filmem, de ezeket nehéz felsorolni…

Kedvenc zene?

Mindent meghallgatok amit a Class Fm-en játszanak a Sebestyén Balkóék. Kiemelni nem tudnék egyet sem, szeretem a magyarmulatós nótákat is. EDDA, Bikini, Republic, de napjaink discos zenéit is szívesen hallgatom.

Kedvenc ital?

Hmmm. Nekem még Ásotton olyat tanítottak,hogy aki nem tud, nem tanul meg sört inni, abból az emberből sosem lehet focista! Akkor még nem szerettem e nedüt, de azóta jöhet bármikor, kivéve télen. A kérdésre a válaszom az, hogy szezon függő. Sör tél kivételével bármikor, télen forralt bor, egyébként nagyon szeressem a whiskey-t is, azon belül is a Jim Beam-et. Komolyra fordítva a szót alkoholmentes italok közül Coca-cola, Sprite, bodza szörp!

Kedvenc étel?

Velővel töltött palacsinta, és a brassói.

Kedvenc csapat?

Világ viszonylatban a Real Madrid volt,amikor még a Galaktikusok játszottak ott, mint pl.: Ronaldo, Zidane, Beckham, Figo, Raul, Robi Carlos. Azóta nincs kedvenc csapatom, szeretem sok csapat kreatív játékát mint például az Arsenalét.

Kedvenc játékosod?

Nagyon, nagyon rég óta követtem az IGAZI, a brazil Ronaldo pályafutását, tehát Ronaldo Luiz Nazario de Lima. Számomra Ő az Isten, egyértelműen ő a példaképem is!! Több játékost említenék még, mint José María Gutiérrez Hernandez-t, és Zinadine Zidane-t.

Család?

Apuka, anyuka, 27 éves a bátyám, 15 éves a húgom.

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!