Ádám Martin, mint a bordányi focicsapat korábbi játékosa is a meghívott vendégek között szerepelt a hétvégi BSK Sportbál 2016 rendezvényen. Sajnos a szombati bajnoki és az ezt követő kupa mérkőzésre való felkészülés nem tette lehetővé a részvételét, de az NB I-es Vasas jelenlegi játékosa fontosnak tartotta, hogy egy üzenetet eljuttasson volt nevelőegyesületének, korábbi csapattársainak. Íme az üzenet:

“Tisztelt bordányiak, sportvezetők, játékosok.
Hölgyek, Urak!

Nagy megtiszteltetés volt számomra, hogy meghívtatok engem a sportbálra. Szerettem volna jelen lenni, de sajnos a mai bajnoki forduló után, kedden is van egy meccsünk a Magyar Kupában. Nálunk ez azt jelenti, hogy holnap edzés.

A bordányi focista barátaimnak azt üzenném, hogy legyenek büszkék arra, hogy a megye I. meghatározó csapatában játszhatnak, a dobogót tűzzék ki célul maguk elé. Gondolom ez elérhető közelségben van számotokra és mindent megtesztek azért, hogy elérjétek.

Úgy gondolom, hogy ezt egy módon tudjátok elérni, mégpedig sok munkával és alázattal.

Ehhez kívánok sok erőt, egészséget! Sziasztok!

Ne feledjétek: A győztesek soha nem adják fel, akik feladják soha nem győznek.

Tisztelettel: Ádám Martin”

Köszönjük Martin az üzenetet és azt, hogy gondoltál volt egyesületedre! Martin egyébként még egy ajándékot is eljuttatott a bál résztvevőinek, hiszen egy szerencsés nyertes egy eredeti, a jelenlegi OTP Bank Liga listavezető Vasas játékosok által aláírt, 8-as számú Ádám mezzel lett gazdagabb!!!

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!